Olen Piia Hyytinen, oululainen lasten ja perheiden psykologi. Peruskoulutukseltani olen psykologi (PsM) ja perheneuvolapsykologi sekä psykoterapeutti. Olen valmistunut varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutiksi Helsingin yliopiston järjestämässä koulutuksessa keväällä 2017. Voit tarkistaa pätevyystietoni Valviran Julkiterhikistä: https://julkiterhikki.valvira.fi/ 

Olen työskennellyt oulunseudulla lasten, nuorten ja perheiden kanssa niin perheneuvoloissa kuin erikoissairaanhoidossa pian 18 vuotta. Ammatinharjoittajana olen työskennellyt noin 15 vuotta. 

Työni ja jatkokoulutukseni kautta olen hankkinut monipuolista osaamista lasten ja perheiden tukemiseen. Erityisosaamista minulla on vauvaperheiden kanssa työskentelystä monenlaisissa raskauden ajan, synnytyksen ja vauvavaiheen pulmissa. 

Alkupisteessä teen jonkin verran myös lasten yksilöpsykologisia tutkimuksia ja psykoterapiatarpeen arvioita sekä terapeuttista työtä lasten ja perheiden kanssa. Lasten ja nuorten kanssa yksilötyöskentelyyn tuon joustavasti työtapoja mm. kognitiivisen psykoterapian opinnoista ja mindfullness-tekniikoista.

Psykologipalvelu Alkupisteen vastaanotolle voit hakeutua vauva- ja lapsiperheiden niin suurissa kuin pienissäkin haasteissa. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.